Voorzaaien in april

Vorige maand startte ik met het voorzaaien van een heleboel groenten. Ook deze maand zaaide ik nog twee groentesoorten voor. Daarnaast startte ik ook al met het zaaien in de volle grond.

Butternut

Mijn vader kocht vorig jaar een butternutplant en had toen een bescheiden opbrengst van 2 pompoenen. Bij het klaarmaken van de pompoen haalde hij de zaden eruit en liet hen drogen. Enkele van die zaden heb ik dus voorgezaaid. Het is nu dus afwachten of het zaad zal kiemen.

Veldkomkommer

Zoals te lezen is bij mijn moestuinplan wil ik dit jaar ook komkommers kweken. Bij het zoeken naar een geschikte soort viel ik onmiddellijk voor de omschrijving van deze variatiant: Veldkomkommer sterk aanbevolen voor de amateur-tuinder.

Nu maar hopen dat elke soort wil kiemen en dat ze daarna willen uitgroeien tot volwaardige planten.

Deel deze blogpost:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden.